Algemene Ledenvergadering nieuwe Sign cao

30 oktober 2018 in Maarssen

Per 1 januari 2019 zal de huidige Sign-cao worden vervangen door een nieuwe. Over de inhoud heeft de cao-commissie van de VSBN met de vakbond LBV de afgelopen maanden constructieve gesprekken gevoerd. Op basis van informatie die het secretariaat in de afgelopen twee jaar vanuit de leden heeft verkregen, wordt voorgesteld om meerdere artikelen in de cao aan te passen. Het resultaat is een evenwichtige Sign-cao die, volgens het voorlopige plan, een looptijd van drie jaar krijgt. 

 

Alle leden van de VSBN hebben inspraak en stemrecht. Daarom nodigt het bestuur van de VSBN haar leden uit om deel te nemen aan

 

de Algemene Ledenvergadering op dinsdag 30 oktober 2018 in evenementenlocatie Inn Style aan de Herenweg 55 in Maarssen (bij Utrecht).

 

De vergadering vangt aan om 13.30 uur en eindigt rond 16.00 uur. Vooraf wordt vanaf 12.30 uur een lunch aangeboden. Belangrijke aanpassingen in de cao zullen nader worden toegelicht, waarna de leden kunnen stemmen over de inwerkingtreding van de nieuwe Sign-cao per 1 januari. Hierin is ook opgenomen de loonindexering per 1 januari van elk jaar.

Verder zal het bestuur de op handen zijnde wijzigingen in de Wet Flexibiliteit en Zekerheid toelichten. 

 

Graag aanmelden per mail met vermelding van de naam/namen, zodat een juiste opgave gedaan kan worden voor de omvang van de lunch en de indeling van de zaal.