Platform Signmaker ontwikkelt en optimaliseert MBO opleiding sign

Op dinsdag 10 april kwamen de leden van het Platform Signmaker weer bijeen voor de verdere ontwikkeling van de MBO opleiding sign. Een initiatief van SI’BON, VSBN en het ZSO om samen met de scholen de signopleiding optimaal te laten aansluiten op de behoefte van het bedrijfsleven en de vraag naar gediplomeerde vaklieden in de signsector.

Dit keer werd het overleg georganiseerd bij Erkend Signbedrijf Ferry Quik Reklame (https://www.sibon.nl/leden/ferry-quik-reklame-utrecht/) in Utrecht, waar de familie Quik de over heel Nederland verspreide MBO scholen op professionele wijze ontving.

Speciaal voor deze bijeenkomst was er bewegwijzering geplaatst om onder ander mogelijke parkeerperikelen te tackelen. Daarnaast waren speciale voertuigen van klanten naar de locatie gehaald. Met de rondleiding door het bedrijf en de presentatie van gerealiseerde producten werd zo een bijzondere indruk achtergelaten bij onderwijs MBO Sign.

Platform Signmaker vergadering 10 april 2018 (4) Platform Signmaker vergadering 10 april 2018 (4)
Platform Signmaker vergadering 10 april 2018 (3) - voorkeur voor VSBN website Platform Signmaker vergadering 10 april 2018 (3) - voorkeur voor VSBN website