VSBN kiest voor vernieuwing collectief pensioen

ingevoerd op 24-12-2015

De VSBN, werkgeversvereniging Sign cao, maakt per 1 januari 2016 met het collectief pensioen de overstap naar een Premiepensioen Instelling en kiest daarbij voor de samenwerking met Brand New Day.

Hiervoor werd onlangs op het hoofdkantoor van Brand New Day in Amsterdam een mantelovereenkomst getekend, zodat alle bijzondere afspraken en voordelen voor werknemers en –gevers structureel zijn vastgelegd. Directeur Jan Willem tekende samen met voorzitter Lucien van der Eijk onder toeziend oog van de secretaris van de VSBN, Ron van Rijssel en Theo Aanhaanen, accountverantwoordelijke bij de pensioeninstelling.

Met het ondertekenen van de nieuwe mantel eindigde een periode van bijna tien jaar collectief pensioen bij Interpolis, het laatste jaar Achmea/Centraal Beheer vanwege de overname door Achmea.

Aan de nieuwe mantel ging een uitgebreid onderzoek door een extern bureau vooraf, totdat  uiteindelijk, uit het aanbod van 14 pensioenverzekeraars, voor Premiepensioen Instelling Brand New Day werd gekozen. Een jonge moderne organisatie die voor een indrukwekkende kostenreductie in de markt van pensioenverzekeraars heeft gezorgd.

Tekenen mantel BNDTaart Tekenen mantel BNDTaart
Tekenen mantel2 Tekenen mantel2
Tekenen mantel Proost Tekenen mantel Proost